Content produktion i Malmö

Colibri Content - videoproduktion malmö

Content produktion i Malmö

Colibri Content har varit en av de drivande aktörerna av svensk TV utveckling, som produktionsbolag, sedan 90 talet. Content marketing, eller innehållsmarknadsföring på svenska, är en avgörande strategi i dagens digitala landskap. Att skapa värdefullt och engagerande innehåll är nyckeln till att attrahera och behålla kunder.

En av de bärande faktorerna kring att lyckas med att synas bra och högt på Googles organiska lista samt att vara del av det naturliga flödet där dina kunder finns, Facebook, Instagram, Linkedin och Youtube för att nämna några digitala kanaler är content – innehåll.

Det finns många termer kring film som content, företagsfilm, reklamfilm, produktfilm eller video för att nämna några. Colibricontent, har över 30års erfarenhet att producera samtliga typer av rörligt media.

Inbound marketing handlar om att nå ut till målgruppen på ett effektivt sätt. Film och rörlig bild är bland de bästa metoderna för att uppnå tydliga resultat.

En snygg film/videoproduktion ökar möjligheten att hamna på Googles förstasida 50 gånger enligt Forrester.com. Undersökning gjord av Salesforce säger att video kan öka svarsfrekvensen på email med 300%

Välkommen att höra av dig till oss på Colibricontent i Malmö för rörligt content produktion. Med över 30 års erfarenhet inom film/video/rörlig media kan vi hjälpa dig.

    Tags: , , , , , ,
    Meny