ColibriContent

C o n t e n t   

[ k o n – t e n t ]

ColibriContent är mer än filmproducenter. Och vi har varit med ett tag. Med ett ursprung i tv-produktion har Colibri genom åren byggt kompetens, förståelse och resurser för att skapa effektivt berättande. Kommunikation och innehåll anpassat de kanaler som ger bäst effekt för avsändaren. Text och reklamfilm, företagsfilm, produktfilm, intervjuer, pack-shots, trailers och annat. TV-sändningar i digitala kanaler. 3D animationer, grafik och rolig radioreklam kommer också ur vår kreativa låda.

På vårt produktionskontor finns dessutom ColibriXpress. En green-screen produktionsstudio tillgänglig för inspelning eller direktsändning. Färdigriggad och klar får den saker att hända från idé till publicering.
ColibriContent har förtroendet från en färgrik och omfångsrik palett av uppdragsgivare att ta projekt från start till mål. Förståelsen för varje uppdrags unika förutsättningar gör ColibriContent till en relevant, professionell, kreativ innehållspartner. I takt med tiden, helt enkelt.

Lägg mer tid och kraft på det du är bra på och låt oss hjälpa till med ditt innehåll.

KONTAKT

Ett nytt projekt, samarbete, praktikplats eller en spontan jobbansökan? Hör av dig till ColibriContent. Vi är alltid intresserade av nya möjligheter, talanger och kompetenser. Att använda formuläret är bäst. Att slå en signal går också bra.

Tel. 040 631 20 70
info@colibricontent.se
Besöksadress:
Axel Danielssons väg 267
215 82 Malmö

    Meny