Företagsfilm

Colibri Content hjälper dig med produktion av företagsfilm i Malmö. Med hjälp av en företagsfilm eller corporate video produktion berättar du/ni om bolagets verksamhet på bästa sätt. Vi kan samarbeta med ert företag som en långsiktig strategisk partner för företagsfilm för marknadskommunikation och internkommunikation eller så gör vi ett enskilt jobb åt er. Oavsett vilket så hjälper vi på Colibri Content, dig som produktionsbolag, att skapa fantastiskt visuellt innehåll för alla kanaler.

Colibrikontent företagsfilm
Colibri Content företagsfilm

När ni presenterar er företag eller varumärke handlar det om att förklara ert företags vision, ert arbetssätt, era produkter och/eller er syn på marknaden och kunder. Oavsett vad ni vill presentera så kan vi hjälpa er med en professionell företagsfilm som berör den som tittar på filmen och hjälper er positionera er så som ni vill att kunder och andra ska uppfatta ert varumärke eller företag.

Varför Göra en Företagsfilm?

En välgjord företagsfilm kan hjälpa ert företag att nå sina mål på flera olika sätt. Genom att använda video som medium kan ni informera och engagera er målgrupp på ett mer dynamiskt sätt än med traditionell text eller bilder. Här är några skäl till varför ni bör överväga att investera i en film:

  1. Marknadsföring: En företagsfilm fungerar som ett kraftfullt marknadsföringsverktyg. Den når en bredare publik och presenterar er produkt eller tjänst på ett engagerande sätt.

  2. Varumärkesbyggnader: Genom film kan ni förmedla er unika varumärkesidentitet och värderingar på ett visuellt sätt. Det hjälper er att skapa en starkare relation med era kunder och bygga lojalitet till ert varumärke.

  3. Försäljningsökning: En välgjord företagsfilm övertygar tittarna om att era produkter eller tjänster är värdefulla. Det kan öka er försäljning genom att differentiera er från konkurrenterna.

  4. Rekrytering: Använd filmen för att locka nya talanger till ert företag. Den ger en autentisk bild av er kultur och hjälper er att attrahera rätt kandidater.

  5. Informera: Berätta om er historia, era produkter eller tjänster. Det ökar kundernas förtroende för ert företag.

Läs mer om vad en företagsfilm kan kosta.

Välkomna till oss på Colibri content i Malmö, vi har skapat filmer i över 30 år

    Meny