Videoproduktion

Produktfilm: Kraftfullt verktyg för att nå nya höjder

En snygg video eller film produktion ökar möjligheten att hamna på Googles förstasida 50 gånger enligt Forrester.com. Undersökning gjord av Salesforce säger att Video kan öka svarsfrekvensen på email med 300%

videoproduktion malmö
videoproduktion

Med en videoproduktion från Colibri Content i Malmö kan du nå ut med ditt budskap till miljontals tittare världen över genom att visa den i olika kanaler som tex. Youtube, Facebook, Instagram etc.

Som produktionsbolag skräddarsyr vi alltid er videoproduktion efter era behov och tillsammans så guidar vi er genom processen när det kommer till manus, storyboard, animation, inspelning, musik och ljudläggning.

 

Vi hjälper er gärna med att ta fram en strategi och undersöka vilket typ kanal eller socialt media som passar ert företags budskap och målgrupp bäst.

Våra tjänster:

 • Manus och storyboard: Vi hjälper dig att skapa ett engagerande manus och en visuellt tilltalande storyboard som ger din video en röd tråd.
 • Animation: Oavsett om du behöver 2D- eller 3D-animationer, kan vi ge din video liv och rörelse.
 • Inspelning: Vi har den utrustning och expertis som krävs för att spela in din video i professionell kvalitet, oavsett om det sker i studio eller på plats.
 • Musik och ljudläggning: Vi skapar en ljudbild som förstärker din videos budskap och skapar en känslomässig koppling till din målgrupp.
 • Strategi och kanaler: Vi hjälper dig att ta fram en strategi för din videoproduktion och identifierar de bästa kanalerna och plattformarna för att nå din målgrupp.

Fördelar med videoproduktion:

 • Ökad varumärkeskännedom: Video är ett effektivt sätt att presentera ditt varumärke och väcka intresse hos potentiella kunder.
 • Förbättrad konverteringsfrekvens: Studier visar att video kan öka konverteringsfrekvensen på din webbplats med flera gånger om.
 • Större engagemang: Video fångar din målgrupps uppmärksamhet och håller dem engagerade under en längre tid.
 • Bättre SEO: Videor kan leda till bättre sökmotorplacering och ökad organisk trafik till din webbplats.

Är du redo att ta din produktfilm till nästa nivå?

Vi hjälper dig att skapa videoinnehåll som engagerar din målgrupp och når dina affärsmål.

Välkomna till oss på Colibricontent i Malmö, vi har levererat videoproduktion, företagsfilm, produktfilm, reklamfilm, kort sagt content, i över 30 år

  Meny