Filmproduktion i Malmö

filmproduktion i Malmö

Filmproduktion i Malmö

ColibriContent har sysslat med filmproduktion i Malmö över 30 år.

Vi producerar rörliga bilder/content. I det ingår manus och regi, inspelning samt redigering av film för TV, bio och webb/digitala kanaler. Målet med vår produktion är alltid att ditt budskap ska nå ut till rätt målgrupp, oavsett om den är lokal, regional, nationell eller internationell och oavsett i vilka kanaler du väljer att visa din film.


Film är ett utmärkt sätt att berätta din historia genom så kallad storytelling. Tack vare en snygg film eller video produktion väcker man känslor samtidigt som man får en klar och tydlig förståelse för budskapet.

filmproduktion i Malmö
Filmproduktion i Malmö

Content för oss innebär att vi hjälper dig att skapa rörlig bild där du vill få mottagaren att aktivt konsumera just din berättelse, produkt eller tjänst. Att helt enkelt skapa vägar för dig till än starkare relationer med dina kunder, leverantörer, anställda eller intressenter. Som du kan använda i alla kanaler.

En annan unik tjänst som vi har skapat för filmproduktion är vår ColibriXpress Webcast i direktsändning eller som bandade inslag.
Vi gör den set-up som passar för ämne och innehåll.

Välkommen att höra av dig till oss på ColibriContent i Malmö när det gäller filmproduktion, vi har över 30 års erfarenhet kring produktion av film/video/rörlig media

    Tags: , , , ,
    Menu