En lyckad interaktiv liveproduktion från Colibri Studio!

ColibriContent _ Studiobild - Sarah Endersby och Annika Kulle

En lyckad interaktiv liveproduktion från Colibri Studio!

En interaktiv livesändning för CEVA

En viktig tillgång hos Colibri Content är Colibri Studio. Vår färdigriggade och körklara green-screen studio att användas för produktvideos, digitala livesändingar, webcast, liveproduktion och andra interaktiva virtuella digitala möten. I veckan hade vi veterinärmedicinska företaget CEVA på plats i Studion för säsongens livesända utbildningsdagar tillsammans med IVC Evidensia Academy En lyckad interaktiv livesändning från Colibri Studio som skedde via YouTube.

Liveproduktioner är spännande. I en interaktiv direktsändning kan allt hända. Vårt ansvar är därför att se till att kvalitetssäkra hela kedjan. Produktionen var omfattande och innehållsrik. Två sändningsdagar med virtuella bakgrunder, olika kameravinklar, teleprompter och tillhörande grafik. Sändningarna innehöll frågor och svar i realtid via Mentimeter. Både från deltagande publik och gäster via länk. Det var intensiva och roliga arbetsdagar och för att optimera arbetsflödet för CEVAs personal på plats gjordes stora delar av Colibris Malmökontor om till en redaktions- och planeringslokal där alla kunde arbeta parallellt med sändningen. Något som var väldigt uppskattat.

ColibriContent _ virtuell liveproduktion i Colibri Studio
Ceva & Evidensia i en virtuell liveproduktion i Colibri Studio

En framgångsrik interaktiv liveprodutkion

Det blev en fantastiskt bra sändning både tekniskt och innehållsmässigt. CEVA var väldigt nöjda med resultat och respons. Att under en interaktiv, digital utbildning under två dagar, kunna nå ut och interagera med drygt 140 veterinärer i 30 länder är imponerande. Här är Colibri Studio är ett perfekt verktyg att enkelt och tillgängligt kunna genomföra välproducerat digitalt event. Digitala event som skapar tillgänglighet, sparar tid och miljö genom en extrem effektivitet.

I studion agerade tre personer samtidigt med betydligt fler på länk från hela världen. Colibri fanns med som trygg, kunnig, teknisk innehållsproducent både bakom och i kring produktionen. Vi skapade bakgrundsmiljöer och grafik. Vi produktionsledde och säkerställde att manus, framförande tillsammans skapade en perfekt produktionen för vår uppdragsgivare. Tack för förtroendet.

Colibri: Din partner för digitala event

Behöver du ha hjälp med digital liveproduktion eller webcast? Som företag eller fristående producent, där en körklar studio skulle vara en viktig resurs?

Kontakta oss. Vi vet hur du bäst når ut.

Tags: , , , , , , , , , ,
Meny