Filma inspirerande matlagning

Marcus Nilsson Schön lagar en härlig och hälsosam frukosträtt

Filma inspirerande matlagning

Filma matlagning ställer stora krav på detaljerna.

Häromdagen var vi hos Orkla Foods Sverige för att filma matlagning. Kocken Marcus Nilsson Schön visade hur man kan laga en härlig och hälsosam frukosträtt som är inspirerad av den klassiska desserten banana split. Knepet för att göra den nyttig ligger i att använda yoghurt, jordnötssmör och toppa med Paulúns nyhet Granola med Jordnötssmör & Kakao. Jordnötssmör från 100% nötter är proteinrikt och dessutom har fettet från nötter goda hälsoeffekter eftersom det är omättat. Så det blir en god och nyttig rätt som man kan äta till frukost men också under andra tidpunkter på dygnet.

Det ska se enkelt ut att laga till och den färdiga rätten ska se läcker ut i bild, och det blev det verkligen. Marcus snitsa till det på ett elegant sätt som gjorde att man blir sugen på att själv laga till det. Kul också att jobba i ett team med experter både framför och runt kameran. Redaktör, produktchef och matstylist såg till att alla detaljer kom på rätt plats. Den här gången var det äkta varor rakt igenom med ett litet undantag för en skvätt soja i slutbildens kaffekopp. För att få den rätta svärtan i kaffet.

Vi på Colibri Content kommer också att göra efterbearbetningen med klippning, färgkorrigering och ljudbearbetning. Den färdiga filmen kommer att synas på Godare.se så håll utkik där. Tack till Anton Assarsson på Schibsted Brand Studio för uppdraget.

Tags: , ,
Meny