Restips tillsammans med Skånetrafiken

restipset tillsammans med Skånetrafiken

Restips tillsammans med Skånetrafiken

Att spela in film ute i skogen är något som vi på ColibriContent är lyckligt lottade att få kalla vår vardag. Det är ett tacksamt uppdrag att få följa och föreviga naturens skiftningar runt om i Skåne, och skapa Restips som når många människor.

Restipsen är en del av innehållet vi producerar till Skånetrafikens skärmar på buss, tåg och resecentra. Skånetrafiken är en av våra äldsta kunder och vi har haft en spännande resa ihop sedan skärmarna först kom på plats på tågen för över tio år sedan. Tanken bakom produktionen med restipsen är att ge dig som resenär enkla tips på vad som är på gång i ditt närområde. Vi vill att alla ska få vara med, gärna familjebetonade aktiviteter och tips du kan göra även med en liten plånbok. Våra restips belyser gärna mindre evenemang eller arrangörer och i dessa tider inte minst friluftsaktiviteter. Skånetrafiken är gärna länken mellan dig och upplevelsen.

Inslagen sänds varje vecka på Skånetrafikens skärmar och har blivit ett uppskattat innehåll, inte minst nu när våren närmar sig och efterfrågan på utomhusaktiviteter är stor. Skåne har många vackra sidor att visa, har du exempelvis varit på Söderåsen? Restipset Skåneleden Åstorp Hålebäck, från ås till ås, visar hur du kan ta dig över åsen på en lagom dagsutflykt. Du ser delar av filmen här ovan. Skåneleden har markerade leder runt om i hela Skåne, och inte sällan ligger starterna i anslutning till en hållplats. På hemsidan kan du även se när det lämpar sig bäst att vandra, ruttens svårighetsgrad, och när du undviker de största besökstopparna.

Till hösten hoppas vi kunna skala upp produktionen på restipsen igen och utöka utbudet med fler arrangemang, tävlingar, events och uppträden. Något som många längtar efter! Till dess önskar vi glada dagar i naturen. Vad tycker du om att göra i naturen?

Tags: , ,
Meny