Du måste synas, de måste se dig!

Du måste synas, de måste se dig!

Du måste synas, de måste se dig!

Colibri Studio – En körklar green screen studio

Colibri Studio

Film är en viktig och självklar del av effektiv kommunikation och att stå framför kameran är nuförtiden vardagsmat för många. Att filma sig själv har blivit allt vanligare och det kräver högre och högre produktionsnivå. Möjligheterna är oändliga – tekniken gör det möjligt att producera enkla filmer och enstaka klipp. Men “do it yourself-lösningar” innehåller också en del fallgropar och utmaningar som ganska snabbt gör sig påminda, i form av både tid och kvalitet. Det tar minsann tid att producera audiovisuellt innehåll och det tar tid att göra det snyggt! Innehållet och hur det paketeras måste ju matcha förväntningarna på både din produkt och ditt varumärke. Saken är den… Du måste synas, det förstår du väl. Vi vet, det är läskigt. Men det är också kul!

Vår produktionsstudio i grönt står färdigriggad med ljud och ljus för upp till tre personer att medverka i samtidigt och är uppkopplad mot Internet för webcast, webinar eller andra interaktiva behov. Teleprompter finns på plats som extra stöd. I Colibri Studio producerar du i egendesignad miljö, allt från personporträtt till hemsidor, shout-outs och promotions, till kvartalsrapporter. Ett enkelt och smart sätt att få saker att hända. Och inte minst spara mycket tid utan att kompromissa med kvalitet. Vi erbjuder dessutom hjälp med manus, framförande och design.

Låt oss vara ärliga. Att spela in film eller sända live är riktigt kul. Och det behöver inte vara så komplicerat. Det är alltså inget “hokus-pokus”. Du måste bara göra det rätt!  Skriv gärna till oss eller slå oss en signal så berättar vi mer. Tills dess får du ha en mycket härlig dag!

Tags: , , , , , , , ,
Meny