Content marketing

Colibri Content marketing

Content marketing

Content marketing. Fågel eller fisk?

Gränserna suddas ut mellan kompetenser och för kunden är det en utmaning.

Vem kan vad? Och var börjar man?

Oavsett om du har en content marketing vision och behöver redskap för att genomföra den, eller om du rentutav behöver hjälp att hitta din vision, så finns vi där för att hjälpa dig. Vår kompentens sträcker sig från strategi, planering och projektledning, till kommunikation och ett kreativt bildarbete.

Vårt fokus är dig som kund. Tillsammans med dig skapar vi relevant innehåll som hjälper dig nå ut till rätt målgrupp i rätt kanaler, vid rätt tillfälle. Vi vill att din publik ska få ett konsistent flöde av kvalitativt innehåll som attraherar och bygger förtroende. Detta kan vara storytelling, tips, information, råd intervjuer eller fakta som på ett långsiktigt sätt skapar en lönsam kundhandling och lojala kunder. Ju mer transparent ditt företag är i texterna desto lättare att bygga förtroende och långsiktiga relationer. Tänk redaktionellt innehåll snarare än reklam. Vår expertis är att hjälpa dig ta fram och paketera detta budskap med bra copy och se till att publiceringen sker där din målgrupp finns.

Video och rörligt innehåll får en alltmer självklar plats som komplement till skrivet innehåll. Få kommunikationssätt fångar vår uppmärksamhet och engagerar så som film gör. Med film kan du lyfta fram en person bakom berättelsen, du kan förtydliga sådant som är krångligt i text, och ditt case blir mer levande. Självklart är vi med även på denna resan. Vi på ColibriContent gör allt rörligt för webben. Behöver ditt budskap förstärkas med en informationsfilm, en rekryteringsfilm, ett personporträtt eller animerade filmer så finns vi där från idé till färdig film.

Är du redo att göra ditt innehåll mer levande?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

    Tags: , , , , , ,
    Meny