Möt Colibris nya stjärnskott: Simon Gawell

Möt Colibris nya stjärnskott: Simon Gawell

Simon, 32 år gammal och med en imponerande mångsidighet inom videoproduktion, har nu återvänt till Skåne. Detta efter flera års framgångsrikt arbete i Stockholmsområdet. Hans erfarenhet spänner över både frilansuppdrag och anställningar inom olika företag. Simon har specialiserat sig på reklam-, företags- och informationsfilm, men hans skicklighet sträcker sig till nästan alla aspekter av videoproduktion. Tidigare studerade han Filmproduktion för reklam och information vid Högskolan Dalarna, och nu ser han fram emot att applicera sina lärdomar och färdigheter i hemtrakterna. Vi är otroligt glada över att ha Simon ombord, och med hans passion, erfarenhet, kunskap och driv kommer Colibri att ta stora steg framåt.

”Vem är jag?”

För att citera Batman: ”(It’s) what I do that defines me.” Så, vad gör jag då? Jo, jag gör videor. Bra videor! Från idé till leverans, gärna tillsammans mina nya, fina kollegor. Jag har i större delen av mitt liv varit passionerad av videoproduktion, men jag kunde aldrig välja en enstaka yrkesroll såsom regissör, kameraoperatör eller klippare. Alla roller är ju så otroligt kul och givande! Att få vara med i idéernas utveckling, från början till slut, det betyder mycket för mig. Därför blev jag multikompetent videograf. Jag är otroligt tursam som idag får ha min passion som karriär. Ett stort tack till Colibri Content för att ni välkomnar denna kreativa själ med öppna armar!

På min fritid gillar jag att koppla av. Jag njuter av att lyssna på musik, laga mat eller resa runt och fotografera. Att rita är också riktigt kul. Under vår och sommar är det inte alls ovanligt att se mig sittandes på nån parkbänk med skissblock och penna i handen. Lite udda saker om mig: jag kan prata som Kalle Anka, har en hörlurssamling och är lite av en entusiastisk kameranörd.

Välkommen hem, Simon – och välkommen till Colibri! Vi ser fram emot att skapa fantastiska videoprojekt tillsammans med dig.

Tags: , , , , , ,
Meny