NYHETSTJÄNST

 
 
NYHETSTJÄNSTER - Colibri Content - Video Nyheter

NYHETER

Nyhetertjänsten efterfrågas alltid av tittare. Vår redaktion samarbetar med TT Nyhetsbyrån och andra för att dagligen skapa den bästa nyhetsmixen, med nyheter från hela världen och med flera uppdateringar varje dag. Här finns ett mycket attraktivt innehåll till dina digitala kanaler.

Vädernyheter - NYHETSTJÄNST - Colibri Content

VÄDER

Väder är något som intresserar tittare både som privatpersoner och i sin yrkesutövning. Vi erbjuder tillförlitliga väderprognoser presenterade med en tilltalande grafik. Prognoserna produceras i samarbete med SMHI och uppdateras flera gånger under dygnet. Med väderdata från hela världen kan vi anpassa det till dina önskemål och dina kanaler.

lokalnyheter - NYHETSTJÄNST- Colibri Content

INRIKESNYHETER

Tittarna på dina kanaler vill hålla sig uppdaterade om Inrikesnyheter. I samarbete med TT Nyhetsbyrån och andra, förmedlar vi i bild och text de senaste inrikesnyheterna. Med aktuella Inrikesnyheter från oss skapar du ett innehåll som både ökar tittandet och höjer relevansen för dina kanaler.

utrikesnyheter - NYHETSTJÄNST - Colibri Content

UTRIKESNYHETER

Nu är det mycket som händer i vår omvärld. Med våra Utrikesnyheter, som vi producerar tillsammans med TT Nyhetsbyrån, kommer dina tittare att känna sig uppdaterade hela tiden. Nyheterna växlar under dygnet och förmedlar i bild och text det som är mest aktuellt. Det här är ett innehåll som skapar stort intresse för dina kanaler.

lokalväder - NYHETSTJÄNST - Colibri Content

LOKALT VÄDER

Lokalt väder drar till sig stor uppmärksamhet. Se till att du har en lokal väderprognos i dina kanaler, det kommer att uppskattas av dina tittare. Enklast och bäst löser du det med vår färdiga och anpassningsbara vädergrafik med prognosdata från SMHI, som uppdateras dygnet runt. Välj vilken eller vilka lokala orter du vill ha med i din prognos.

utrikesnyheter - NYHETSTJÄNST - Colibri Content

SPORTNYHETER

Vi erbjuder Sportnyheter. De senaste målen, resultaten och händelserna från sportens värld, med bilder och texter från TT Nyhetsbyrån. Färdigpaketerade till dina kanaler och med kontinuerliga uppdateringar. Skapa tempo och öka intresset för dina kanaler med Sportnyheter från oss.

namnsdagskalender - NYHETSTJÄNST - Colibri Content

NAMNSDAGSKALENDER

Med Namnsdagskalender i dina kanaler har du ständigt nytt innehåll. Förutom dagens datum och foto på en namnsdagsperson finns också en beskrivning av namnets betydelse. Dessutom ingår, om du vill, ”Dagen i historien” i Namnsdagskalender. Här görs en tillbakablick i text och bild om positiva händelser längre tillbaka i tiden.

Meny