AVANCERAD PRODUKTION

Videoproduktion - ColibriContent
Videoproduktion – ColibriContent

En dyr kamera, feta linser och självklart mycket pengar. Skojar bara! Men skämt åsido … Termen “avancerad” i avancerad produktion står snarare för tiden och kärleken vi lägger på projektet. Avancerad produktion är Colibris specialitet och vi sköter det med passion och omsorg. Varje projekt är för oss ett äventyr och varje äventyr har sina egna utmaningar och särdrag. Det är just därför vi använder oss av Metoden.

Metoden är en metod – ursäkta övertaligheten – som vi tillämpar just för att utveckla projekt från idé till verklighet på snyggaste, mest effektiva och smidigaste sätt.

I huvudsak består Metoden av 5 faser:

1- Briefing
2- Förberedelser
3- Produktion
4- Redigering
5- Återkoppling.

Som sagt, olika projekt har olika utmaningar och därmed olika behov. Men år av erfarenhet har fått oss att inse att det i grund och botten är det dessa 5 faser vi, tillsammans med er, alltid går igenom. Allting handlar i slutändan om att hitta berättelsen som förmedlar ditt budskap. Ja, exakt, storytelling och hela den där saken…

Så, egentligen, handlar det inte om att flasha med dyra kameror, feta linser eller skrytsam belysning (inte nödvändigtvis hehe). Det “avancerade”, det spännande, det vi är proffs på – egentligen – är att förstå dig, dina behov och den historian du vill berätta.

Behöver du en film, har ett projekt på gång eller är helt enkelt nyfiken på lite allt möjligt är du alltid välkommen att höra av dig så bjuder vi gärna på en kopp kaffe. Vi ses!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Hör av dig så återkommer vi snarast möjligt

info@colibricontent.se

Meny