Apokalypsen är här! – INGENIOUS

Är apokalypsen här - INGENIOUS

Apokalypsen är här! – INGENIOUS

APOKALYPSEN ÄR HÄR – En vecka utöver det vanliga

Nej, såklart är inte apokalypsen här, men spännande saker är på gång. Just nu riggar filmteamet på en lite annorlunda och en kanske inte helt angenäm plats. Resultatet kommer du få se inom kort.

Intensiva inspelningsdagar

I detta nu förbereder vi inspelningsplatsen för två intensiva inspelningsdagar. Med några av de främsta inom krishantering och beredskap. Inspelningsplatsen är en av Sveriges mest komplicerade övningsanläggningar för blå ljus-personal. Här ska vi skapa en film som berättar vad som händer under INGENIOUS-veckan och varför det är så viktig.

Under veckan testas olika tekniska innovationer medan ett gränsöverskridande kunskapsutbyte äger rum.

Tempot är högt och marginalerna är små. Detta blir definitivt en produktion utöver det vanliga. Säkerhetskraven är lite högre, vi är lite mer på tårna och har lite mer adrenalin i blodet, nu kör vi! Håll utkik här på bloggen för resultatet så får ni suga på karamellen så länge ?

INGENIOUS

INGENIOUS är ett europeiskt samarbete för att förstärka beredskapen på kontinentnivå. Detta samarbete ska hjälpa till att rädda fler liv under olika typer av katastrofer, genom att utnyttja ny teknik. INGENIOUS utevcklar, integrerar, testar och validerar en ”Next genereation integrated toolkit (NGIT)”. Detta säkerställer en hög skyddsnivå och en utökad operativ kapacitet för att reagera på katastrofen.

Ingenious - Apokalypsen - ColibriContent
INGENIOUS

TILLBAKA TILL BLOGGEN

Tags: , , , , , , ,
Meny