Colibri Xpress - ColibriContent
15682
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15682,bridge-core-2.3.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-21.7.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Film är en viktig och självklar del av effektiv kommunikation. Möjligheterna är oändliga och tekniken gör det möjligt att producera enkla filmer och enstaka klipp. Men DIY (Do It Yourself) innehåller också en del fallgropar och utmaningar som ganska snabbt gör sig påminda. Tid brukar vara den tydligaste parametern. Tid, att utöver allt annat som måste skötas, fortsätta producera innehåll som matchar förväntningar på både produkt och varumärke. Här är ColibriXpress lösningen.

Vår produktionsstudio i grönt står färdigriggad med ljud och ljus för upp till tre personer att medverka i. Uppkopplad mot Internet för webcast, webinar eller andra interaktiva behov. Teleprompter finns på plats som extra stöd. I ColibriXpress producerar du i egendesignad miljö, allt från personporträtt till hemsidor, shout-outs, och promotions, till kvartalsrapporter levererade av VD eller CEO. Ett enkelt och smart sätt att få saker att hända. Och inte minst spara mycket tid dessutom. Vi erbjuder dessutom hjälp med manus, framförande och design.

Ring 040 631 20 70 eller maila oss på info@colibricontent.se