Webmöten & webcasts - ColibriContent
190
post-template-default,single,single-post,postid-190,single-format-standard,bridge-core-2.3.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-21.7.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Webmöten & webcasts

marcus fredag

Webmöten & webcasts

Hejsan. Marcus från ColibriContent här.

Fredag igen, idag har jag lite frågor till dig


Den här gröna content-studion, Colibri Xpress, som finns här på vårt kontor har blivit en viktig resurs för många att nå ut till sina organisationer och verksamheter. Alla vill agera klokt och med ansvar – inte bara för oss själva – men framförallt för vår omgivning. Video och webmöten är vi säkra på – kommer att bli en kommande konstruktiv standard. Också när vår värld återgår till det vi kallar ”normalt läge”.

Digitala möten kommer att spara både tid och miljö. Den senaste tiden har många verksamheter varit här hos oss i Xpress studion och gjort sina första webcasts och innehållsproduktioner. Det har varit ovant och nervöst för flera. Mera tryggt för andra. Men insikten är, och har varit; Att kunna fungera framför kameran är något som alla behöver känna sig trygga med from och med nu.

Vilka är dina erfarenheter? Hur tycker du det är att medverka i videokonferenser och webmöten? Som ledare eller deltagare? Insikter, åsikter ,funderingar? Kommentera nedan eller skicka ett mail. Är riktigt nyfiken på just din input.

Nu önskar jag dig en riktigt glad och trevlig påskhelg.


Välkommen att höra av dig till oss på ColibriContent i Malmö när det gäller filmproduktion, vi har över 30 års erfarenhet kring produktion av film/video/rörlig media