Ny medarbetare, ny kunskap - ColibriContent - contentstudio
16329
post-template-default,single,single-post,postid-16329,single-format-standard,bridge-core-2.3.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-21.7.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Ny medarbetare, ny kunskap

stå framför kameran

Ny medarbetare, ny kunskap

Vi har en ny medarbetare i gänget, tipsar om att “stå framför kameran”

Ibland tycker vi också om att stå framför kameran, det är Inte (bara) för att vi tycker att vi  är ursnygga, men för att vi tycker att det är kul att dela med oss av våra tankar, idéer och erfarenheter. Idag med extra glädje gör vi det, då vi presenterar vår nya kollega – Mojdeh Zandieh. Välkommen in i gänget!

ColibriContent välkomnar med värme in Mojdeh Zandieh i teamet! Mojdeh har en bred och gedigen bakgrund inom Tv-produktion, bakom såväl som framför kameran. Att titta in i kameran när man har distansmöte är en viktig anpassning vi måste göra i dessa digitala tider, argumenterar hon.

“Lägg tid på att formulera budskap och innehåll!” – förklarar Anders Östling.

Anders, ByTheHour AB, har lång erfarenhet av storytelling, copywriting, manus, innehåll, film och filmproduktion. Professionell input som hjälper dig med att berätta i rätt format och i rätt kanaler.

Sist på det här korta inslaget har vi Diego Monsiváis. Diego har sedan ett halvår tillbaka jobbat hos ColibriContent och har sedan dess bidragit både med sin expertis inom filmproduktion och sin passion för kraftfullt berättande. Se till att din höja din kamera till ögonhöjd och placera datorn ovanpå en bra hög böcker om du behöver!

Det här är ett utklipp ur ett nytt koncept vi håller på att förbereda. Vi säger inte mer utan vi låter er suga på karamellen en stund till. Håll utkik!

Med det sagt så sträcker vi ut en hand! Vi vill lära känna er och skapa kraftfullt innehåll tillsammans. Har du några funderingar, frågor eller vill bara säga hej släng gärna ett mail eller slå oss en signal! Bakom luren stöter du oftast på Kajsa, men bli inte överraskad om du plötsligt hör en något grövre röst. Det kan ju vara Stefan, vår VD, eller någon annan av oss.