Film & video kommunikation - ColibriContent
218
post-template-default,single,single-post,postid-218,single-format-standard,bridge-core-2.3.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-21.7.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Film & video kommunikation

ColibriContent Marcus Lundh

Film & video kommunikation

Vad, hur och med vem kommunicerar du? Vi hjälper dig med webcast eller inspelning av film & video

Nya tider och nya vanor. På samma gång som det som händer är utmanande och läskigt – är det också spännande att se hur mycket av våra mönster som förändras. Och hur mycket som vi numera också värderar väldigt annorlunda. Exempelvis värdet för mottagaren av det innehåll som kommuniceras.

Film & video kommunikation

Ägna därför tid att fundera över VAD du säger och HUR du vill att det ska tas emot. VEM är det som ser och lyssnar? Och VARFÖR ska de ta till sig innehållet i det du berättar?

Ta hjälp med att göra din presentation, din webcast eller inspelning! Säkerställ att du gjort allt du kan i din förberedelse för att resultatet blir så bra som det kan bli.

Och en sådan hjälp – bland många andra redskap och resurser för bra kommunikation – är den här: Vår contentstudio ColibriXpress. Färdigriggad och körklar står den beredd för det du behöver hjälp med. I direktsändning eller inspelat.

Hjälp, så den kommunikation du önskar verkligen händer.

Välkommen att höra av dig till oss på ColibriContent i Malmö när det gäller filmproduktion, vi har över 30 års erfarenhet kring produktion av film/video/rörlig media

Besök oss gärna på https://www.linkedin.com/company/2976330/

Eller på Facebook