Digitala möte & webcast - ColibriContent
319
post-template-default,single,single-post,postid-319,single-format-standard,bridge-core-2.3.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-21.7.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Digitala möte & webcast

Digitala möte & webcast


Fredag. Och vi fortsätter att prata om vår Contentstudio. Colibri Xpress. Vår gröna smarta produktionsstudio här på kontoret. Där du tar ditt digitala möte eller din webcast en nivå upp.

Idag riktar vi en uppmaning till dig som står inför en kommande bolags- eller föreningsstämma i företaget, idrotts- eller bostadsrättsförening. Möten som kommer att innehålla någon form av val, omröstning eller motsvarande. Omröstningar som måste kunna genomföras på ett juridiskt korrekt sätt. 

I Colibri Xpress studion finns en lösning som hjälper dig med detta. 

I det verktyg vi använder finns en säker möjligheten till interaktivitet med dina anmälda digitala mötesdeltagare. På tryggt och ansvarsfullt avstånd registrerar du röstlängd, genomför och dokumenterar de omröstningar som din verksamhet och mötet kräver. 

Precis på samma sätt som om ni alla hade varit samlade i samma lokal. 

Omröstningen sker korrekt och säkert. Men på säkert avstånd.

ColibriContent digitala möte & webcast
ColibriContent digitala möte & webcast

Den tid som vi befinner oss i ställer krav på nya sätt att tänka och agera. Att innovativt tillmötesgå behov och önskemål på ett hållbart vis. 

ColibriContent är väldigt glada att genom vår webcaststudio Colibri Xpress kunna bidra med kunskap och erfarenhet så livet kan fortsätta fungera både praktiskt och säkert.

Ha en riktigt fin helg.

Välkommen att höra av dig till oss på ColibriContent i Malmö när det gäller digitala omröstningar