Colibri avancerar med en digital strateg | ColibriContent
16741
post-template-default,single,single-post,postid-16741,single-format-standard,bridge-core-2.3.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-21.7.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Colibri avancerar med en digital strateg

Colibri avancerar med en digital strateg

ColibriContent avancerar och har nu anställt en digital strateg.
Madeline Folkesson har en examen i webbanalys, som givit henne en bred grund av kunskap inom analys och digital marknadsföring.

När jag får lov att blanda min analytiska sida med min kreativa ådra, trivs jag som fisken i vattnet. Det är då min kompetens kommer till sin rätt.

Madeline kommer jobba både internt och med våra kunder. Inom det interna är strategiska beslut, dataanalyser och digital marknadsföring i fokus. Externt kommer Madeline hjälpa våra kunder, gamla som nya, med strategiskt datadrivna beslut.

Varför är en digital strategi så viktig tycker du?

Den digitala världen blir allt större och då behöver man som företag ha en tydlig strategi för att hänga med i den utvecklingskurvan.
Med handen på hjärtat, jag tror att det kommer vara väldigt svårt i framtiden för ett företag som inte jobbar strategiskt och datadrivet.

Vad kommer du som digital strateg hjälpa företag med?

Att göra en video för att “man ska” utan några riktlinjer och syfte, är bara slöseri med tid och resurser.
Här kommer jag in och stöttar i processen. Vi ser över de olika tänkta plattformarna och genom analyser komma fram till hur företaget på bästa strategiska sätt ska publicera sitt innehåll.

Madeline Folkesson
Madeline Folkesson – ColibriContent

Vill du veta mer?

Hör av dig så återkommer jag snarast möjligt.

madeline@colibricontent.se

Linkedin

Tillbaka till Bloggen