André Hedetoft - manusförfattare och producent - ColibriContent
16808
post-template-default,single,single-post,postid-16808,single-format-standard,bridge-core-2.3.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-21.7.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

André Hedetoft – manusförfattare och producent

André Hedetoft – manusförfattare och producent

André Hedetoft är manusförfattare och producent med många års erfarenhet av storytelling och filmproduktion. Han har en lång erfarenhet av att arbeta och leda team, i skärningspunkten mellan storytelling och teknologi. Vi är väldigt glada att André nu blivit en del av ColibriContent. Det här kommer skapa helt nya möjligheter hos både våra nuvarande och framtida kunder.

Jag tror att innan vi kan bygga världarna vi vill leva i, måste vi först föreställa oss dom

andre hedentoft

André har en fantastisk visuella fantasi och extraordinära berättande. Dessa egenskaper har lett till en rad fantastiska kreationer och för att nämna några:

Långfilmen ORIGIN som vunnit pris för bästa film och manus.

Kortfilmer som setts i över 150 länder och blivit omskrivna av Wired m fl.

Tv-serie projekten EVER GIRLS och LIGHT YEARS FROM HOME i utveckling.

Han är aktiv grundare av startup-företaget STJÄRNSTOFT STUDIOS som utvecklar historieuniversum. Dom förs till liv med internationella partners inom film, tv och gaming industrin.

Vad är det roligaste med din roll?

Jag tror att innan vi kan bygga världarna vi vill leva i, måste vi först föreställa oss dom. Jag älskar att arbeta i skärningspunkten mellan storytelling och teknologi och ser fram emot att skapa helt nya möjligheter hos både våra nuvarande och framtida kunder.

Berätta något som vi inte vet om dig

Jag föddes sju veckor tidigt i en hiss och fick tillbringa mycket tid på sjukhus under uppväxten. Utan något annat att göra började jag fantisera mig själv iväg på fantastiska äventyr och skrev ner dom. Idag är jag pappa till tre underbara tjejer som varje dag inspirerar mig mer än någonting annat att vara modig när jag ger liv åt berättelser.

Nämn tre saker du inte kan leva utan

Min familj, kaffe och brasiliansk jiu jitsu.

André Hedetoft
André Hedetoft – ColibriContent

Vill du veta mer?

Hör av dig så återkommer jag snarast möjligt.

andre@colibricontent.se

Linkedin

TILLBAKA TILL BLOGGEN